BAUSTEM Haberler

Kartal İlçesi Öğretmenleri STEM'le Buluşuyor.
24 Şubat 2018 - Okunma Sayısı: 1137


Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Uğur Okulları Kartal Kampüsü işbirliğinde yapılması planlanan, özel okullar ve devlet okulları arasındaki bağı güçlendirmeyi amaçlayan 21. yy'da Öğretmenlik Mesleği ve STEM Eğitimi: Bütünleşik Öğretmenlik Çerçevesi ve Öğretmenlik Mesleki Gelişimine Etkileri konulu eğitim programının ilk toplantısı 24 Şubat 2018 Cumartesi günü Uğur Okulları Kartal Kampüsü’nde gerçekleştirildi.

Toplantı Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Rıza Aka, Uğur Okulları Genel Müdür Yardımcısı Nil Çiçek ve Uğur Okulları Kartal Kampüs Müdürü Dilek İkizoğlu’nun açılış konuşmaları ile başladı.

BAUSTEM merkezi direktörü Doç. Dr. M. Sencer Çorlu 21. yy'da Öğretmenlik Mesleği konulu sunumu ile programa katılan öğretmenleri yapılacak olan eğitimlere hazırladı.

Programa Kartal ilçesinden seçilen pilot okulların öğretmenleri ile Uğur Okulları STEM Lider Öğretmenleri katılacaklar. Program Uğur Okulları STEM Bölüm Başkanı Burcu Tanrıverdi Celep’in tasarlayıp yöneteceği çalıştaylarda öğretmenlerin birlikte ortak planlama ve işbirliği içerisinde çalışmalarıyla devam edecek.

Programa olan destekleri için YEGAM'a ve ilçedeki değişimin öncüsü olan Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Rıza Aka’ya özellikle teşekkür ederiz.

Programın gelişmeleri ile ilgili haberleri paylaşmaya devam edeceğiz.